Space Casuals

Un grup dinamic de arhitecti si designeri tineri si foarte motivati, cu experiente de munca anterioare atat in Romania, cat si in strainatate. 

Studioul este format dintr-un grup dinamic de arhitecti tineri si foarte motivati, cu experiente de munca anterioare atat in Romania, cat si in strainatate. Team-leaderii grupului sunt acum Alexandru CALIN si Georgiana GOGOLAN.
Incepand din 2003, echipa condusa de catre liderul echipei Alexandru CALIN, a lucrat sub diferite nume si configuratii, colaborand pentru diverse misiuni atat in proiecte de arhitectura cat si in ceea ce priveste designul de interior.
Abordarea Space Casuals este una hiper-pragmatica: raspunsul prompt la solicitarile clientului si ale programului intr-un mod creativ si eficient.

Team Leaders

Alexandru CALIN

  • Arhitect cu drept de semnatura inscris in OAR Bucuresti.
  • Absolvent al UAUIM Bucuresti in 2004, absolvent de Master in 2006 la UAUIM Bucuresti si doctor in arhitectura din 2012 al aceleiasi institutii de invatamant. In prezent sef de lucrari in cadrul Departamentului Bazele Proiectarii la UAUIM, unde preda incepand cu 2004.
  • Fondator si arhitect principal al biroului ZEBRA 3 unde a activat din 2003 pana in 2013. Autor si co-autor a mai mult de 30 proiecte de arhitectura si design de interior cu functiuni diverse.

Din 2013 isi desfasoara activitatea in cadrul propriului birou individual de arhitectura si sub umbrela Space Casuals. Partener Pentagram in cadrul proiectelor de Retail Design.

Georgiana GOGOLAN

Studiaza arhitectura la UAUIM Bucuresti din 2014, cu stagiu de lucru in Bosnia si Herzegovina in cadrul biroului EKOPLAN. Partener Space Casuals din 2016. Colaborator Pentagram din 2016 pe proiecte de Retail Design. Co-autor si coordonator penentru proiecte de design de interior cu functiuni diverse.

Ce oferim
Proiectare de Arhitectura
Autorizatii Demolare si Constructie
Studii de Fezabilitate
Studii Urbanistice
Design Interior
Retail Design
Echipa
Alexandru Calin

Fondator si Arhitect Principal

Georgiana Gogolan

Arhitect, Interior Designer

Anamaria Spatariu

Marketing, PR

Denis Valerian

DEO

Vrei sa incepem o colaborare?

CONTACTEAZA-NE!