Ai cumpărat, în sfârșit, căminul pe care îl doreai de mult! Te vezi deja lenevind pe canapeaua comodă din living, înfășurat în perne moi, în dormitor, gândindu-te dacă mai poți sta jumătate de ceas în plus, simți mirosul de cafea proaspătă din bucătărie și abia aștepți să ieși pe balcon să te bucuri de câteva clipe de liniște.

Ai cărți, haine, amintiri și obiecte dragi care își așteaptă cuminți locul. Și multe dureri de cap! Bugetul e limitat, achiziția l-a consumat în mare măsură. Ai tone de poze salvate, idei multe. Apropiații îți dau deja sfaturi de compartimentare ingenioasă, de mobilă și de culori. Meșterii te așteaptă și știi că și asta o să coste considerabil. Ai vrea să apelezi la un designer sau la arhitect dar ai auzit peste tot că asta costă foarte mult și nu știi dacă îți poți permite un proiect complet. Ai puțin timp la dispoziție și multe decizii de luat!

Te putem ajuta! Cum?

Îți oferim serviciile noastre de consultanță punctuală. Prețuim timpul tău la fel cum îl prețuim și pe al nostru. Înțelegem constrângerile legate de buget și, deși ne dorim să facem proiecte complete în care să ne putem pune tot entuziasmul și priceperea, te putem ajuta să iei decizii raționale și corecte în situații limită.
Ai vrea să știi ce culori să folosești și, mai ales, cum? Nu știi ce materiale sau finisaje să pui împreună? Ai un detaliu de rezolvat sau o problemă în șantier care trebuie soluționată urgent? Vrei să re-compartimentezi spațiul astfel încât să fie mai util? Nu știi ce posibilități de mobilare are noua ta casă? Ai mobilă pe care ai vrea să o aduci și nu știi dacă și cum se potrivește? Cauți materiale sau furnizori?
Îți putem răspunde prompt, punctual și cu pricepere la toate aceste întrebări, astfel încât să scutești timp, bani și multe bătăi de cap.

Pachetele noastre de consultanță includ convorbiri telefonice, sesiuni zoom/skype, conversații prin e-mail, vizite punctuale pe șantier sau la showroom -uri dedicate. Mai jos găsești pachetul potrivit pentru nevoile tale:
Pachet 1

Basic

Discuție telefonică sau față în față online.

Pachet 2

Casual

Prezență pe șantier sau showroom.

Pachet 3

Audit

Prezență la dezvoltator sau la fața locului.

Avem, pentru tine și un serviciu suplimentar, de AUDIT. Ne poți solicita serviciile înainte sau în momentul achiziției unei locuințe noi sau atunci când intri în posesia spațiului. Putem evalua starea viitoarei tale case, semnala eventuale probleme, discuta posibilități de compartimentare, amenajare, optimizare a spațiului.

Servicii
design interion
Proiect de design interior
Află mai mult
Design punctual
Află mai mult
Consultanta pentru design interior
Află mai mult
Fast interior design project
Află mai mult
Personal shopper
Află mai mult
Branding și identitate de imagine
Află mai mult

Vrei sa incepem o colaborare?

CONTACTEAZA-NE!