Crezi, nu-i așa, că serviciile unui arhitect sau designer de interior sunt scumpe? Că un proiect costă și necesită timp, pe care uneori nu îl ai la dispoziție? Vrei și știi că te-ai putea descurca și singur cu amenajarea casei dar, totuși, uneori ai nevoie de un mic ajutor?

Noi credem că serviciile de arhitectură și design sunt accesibile iar plus valoarea pe care lucrul cu un specialist o aduce casei tale este de neprețuit. Însă putem întelege toate motivele pentru care un proiect complet sau serviciile totale ale unui specialist nu pot fi o opțiune pentru tine.
Dar, dacă ai avea nevoie de un simplu plan cu o propunere de compartimentare? Sau un plan de poziționare a mobilei? Un plan de poziționare a luminilor sau a prizelor? Sau o simplă imagine randată a unei camere ca să poți vizualiza mai bine spațiul?
Cu siguranță nu te va costa cât un proiect întreg și, pe deasupra, îți va oferi un răspuns calificat și rapid care te va ajuta să duci la bun sfârșit proiectul tău.
Și echipa noastră îți poate oferi, prompt, toate aceste servicii punctuale, fără să trebuiască să ne vedem față în față, contra unui onorariu rezonabil pentru fiecare serviciu punctual în parte.

01

Plan propunere
compartimentare

02

Plan
mobilat

03

Moodboard
camera

04

Plan propunere
lumini

05

Plan propunere
priza

06

Imagine 3d
fotorealistă randată

Servicii
design interion
Proiect de design interior
Află mai mult
Design punctual
Află mai mult
Consultanta pentru design interior
Află mai mult
Fast interior design project
Află mai mult
Personal shopper
Află mai mult
Branding și identitate de imagine
Află mai mult