Pentru fiecare dintre noi, timpul e, poate, cea mai importantă și cea mai greu de gestionat resursă. Lucrăm și trăim fast-forward. Îți putem fi alături și în această situație, cu energia, priceperea și cunoștințele noastre. În timp real!

Ai terminat lucrările acasă dar încă simți că ceva lipsește? Ai făcut toți pașii pe care ți i-ai propus, ai modificat și achiziționat tot ce aveai nevoie pentru casă dar rezultatul nu te satisface pe deplin?
Te ajutăm, fără să fie nevoie să desfaci sau să modifici, să adaugi sau să schimbi detalii astfel încât rezultatul să fie cel așteptat. Un ochi de specialist sau o privire de ansamblu avizată poate corecta lucruri aparent neînsemnate dar care pot face diferența.
Nu desenăm nimic, nu avem nevoie de timp necesar de gândire suplimentar, venim la tine la sfârșitul lucrărilor și ne punem pe treabă.

Pachet 1

Basic

Prezență la fața locului.

Suplimentar, îți putem pune la dispoziție, în aceeași gamă de servicii, un pachet PREMIUM. Evaluăm situația existentă, îți facem o listă de cumpărături cu mici elemente de decor suplimentare și venim să le găsim locul potrivit la tine acasă. Uneori poate fi exact accentul care face diferența. Lasă-te pe mâna noastră și ai să fii surprins !

Pachet 2

Casual

Evaluare la fața locului, listă de cumpărături și prezență la fața locului pentru implementare. Preț pentru o oră de consultație.

Servicii
design interion
Proiect de design interior
Află mai mult
Design punctual
Află mai mult
Consultanta pentru design interior
Află mai mult
Fast interior design project
Află mai mult
Personal shopper
Află mai mult
Branding și identitate de imagine
Află mai mult

Vrei sa incepem o colaborare?

CONTACTEAZA-NE!