Știm că ai zeci de e-mailuri la birou care așteaptă răspuns. Știm că uneori, în week-end, vrei doar să dormi sau să pleci undeva departe să îți încarci bateriile. La fel de bine știm că ai un șantier, o casă care te așteaptă să te muți. Și ai nevoie de atât de multe lucruri pe care trebuie să le cauți, să le comanzi, să le plătești și să le ridici. Iar timpul se scurge din ce în ce mai repede.

Ne poți spune, cu mâna pe inimă, că nu ai visat, ca în filme, să ai un personal shopper care să meargă pentru tine în magazine, să îți aleagă cele mai cool outfit-uri, cei mai frumoși pantofi si cele mai tari accesorii pe care apoi să ți le aducă acasă?

Putem fi asistentul tău de shopping. Te consultăm și apoi îți luăm de pe cap toate aceste griji. Mergem cu lista și temele făcute la cumpărături, pentru tine. Și avem grijă ca totul să ajungă la timp și în cele mai bune condiții. Și pentru că experiența ne ajută, poți fi sigur că vom alege cele mai potrivite piese având, în același timp, grijă de bugetul tău.

Pachet

Shopping

Shopping personalizat pentru tine.

Servicii
design interion
Proiect de design interior
Află mai mult
Design punctual
Află mai mult
Consultanta pentru design interior
Află mai mult
Fast interior design project
Află mai mult
Personal shopper
Află mai mult
Branding și identitate de imagine
Află mai mult

Vrei sa incepem o colaborare?

CONTACTEAZA-NE!