Studio Alb

Studioul are aproximativ 40 de mp. si este situat in zona centrala a Bucurestiului, intr-un mic imobil aflat in apropierea parcului Cismigiu. In momentul in care s-a intrat in spatiu nu se facusera modificari sau imbunatatiri de nici un fel de la data darii lui in folosinta, undeva la jumatatea anilor 60. Spatiul insa era extrem de ofertant pentru o persoana tanara, dinamica si fara nevoi excesive de confort.
Modificarile semnificative au fost desfacerea balconului si introducerea lui in spatiul locuibil. Asa a aparut un mic spatiu de conversatie si o zona de lucru, iin acelasi timp marindu-se suprafata vitrata a casei. Tot spatiul este orientat sud si dintr-o data ferestrele mari ale balconului aduc o lumina placuta pe tot timpul zilei. Finisajele sunt in tonuri de alb, cu mici accente de stejar si punctate din loc in loc de cateva pete negre. Cromatica s-a dorit retinuta, mobilierul minimal, de inspiratie nordica. Tot mobilierul a fost desenat si executat impreuna cu partenerii de la mobilaunicat.ro si este facut sa acopere nevoile minimale pe care le presupune un asemenea spatiu. Zona de intrare si bucataria au o pardosela in carouri discrete cu alb, negru si maro care aduce aminte de apartamentele Bucurestiului interbelic. Corpurile de iluminat reprezinta accente, sunt negre in totalitate si puncteaza diferite zone.
Mobilerul are o tusa de design si a fost desenat in intregime de echipa de arhitecti cu o pata discreta de culoare reprezentata de fotoliul cu patch colorat.

Arhitectura, Interior Design si Design de Mobilier: Alexandru CALIN (SPACE CASUALS)
Productie Mobilier: Mobilaunicat
Lumini si mic mobilier: Domicilio